Tisková zpráva společnosti FASTRA, s.r.o.

Vážení obchodní partneři, v souvislosti s aktuální situací v České republice a vyhlášeným nouzovým stavem si Vás dovolujeme informovat, že chod společnosti FASTRA, s.r.o. zůstává nepřerušen.
V souvislosti s aktuální situací v České republice a vyhlášeným nouzovým stavem si Vás dovolujeme informovat, že chod společnosti FASTRA, s.r.o. zůstává nepřerušen - výroba běží dál, zásobování směrem dovnitř i ven z firmy plyne a naši montéři jsou připraveni provést práci stejně rychle a kvalitně jako vždy.
Jediné, co se změnilo, je to, že jsme zvýšili bezpečnostní a hygienické standardy.
S cílem předcházet šíření koronaviru jsme přijali určitá opatření a nastavili pravidla, jejichž pochopení a především dodržování jak ze strany našich, tak i Vašich zaměstnanců, pomůže zajistit bezpečnost a zdraví nás všech.

Zde jsou zásadní opatření a pravidla směrem k našim obchodním partnerům:

1) Do odvolání nejsou přijímány návštěvy.
2) Platí přísný zákaz vstupu do administrativní budovy a budovy skladu.
3) Objednávky a poptávky přijímáme výhradně elektronicky, popř. telefonicky.
4) Příjem i výdej zboží a materiálu spadá do bezpečnostního režimu.

Distribuci zboží k našim zákazníkům realizujeme přednostně prostřednictvím přepravní společnosti TOPTRANS i přesto lze realizovat jinak (dle dohody).
Požadavkem je vybavení řidičů ochrannými prostředky - musí mít roušky/respirátory a rukavice.
Prosím informujte nás včas o termínu příjezdu.
Tato opatření platí do odvolání.

Zároveň Vás žádáme, abyste nás ihned informovali, pokud některý z Vašich zaměstnanců bude infikován koronavirem nebo pokud hrozí omezení či odstavení Vašeho provozu. I my Vám takovou informaci samozřejmě neprodleně poskytneme.
Prosíme Vás o respektování uvedených pravidel.
Děkujeme Vám za pochopení a součinnost při snaze ochránit zdraví nás všech a zároveň udržet společný plynulý obchod.
V Libenicích 25.03.2020
Team společnosti FASTRA, s.r.o.

Tiskovou zprávu ve formátu PDF si můžete stáhnout níže

Stáhnout soubor: Tisková zpráva společnosti FASTRA
Zhlédnout online: Tisková zpráva společnosti FASTRA