FASTRA CUP 2024

FASTRA CUP 2024

V pátek 23. srpna 2024 naše společnost FASTRA, s.r.o. uspořádala již 23. ročník tradiční firemní akce FASTRA Cup, opět ve spolupráci s Golf & Country Klubem Svobodné Hamry. Akci organizoval jednatel firmy Miroslav Stehlík spolu se svým společníkem Pavlem Holým a s podporou týmu FASTRA. Jako každý rok byla akce především o zábavě, dobrém jídle, kvalitním vínu a pestrém programu.

Počasí nám po celý den přálo a účast byla vysoká, včetně mnoha zahraničních hostů.

Letošní ročník byl obzvlášť zajímavý díky představení technologických novinek. FASTRA představila novou typovou řadu uzavíracích balónů, nová balonovací hrdla a deskové uzávěry s certifikací na antistatiku. Mezi ,,větší“ novinky patří rozšířená řada zařízení pro vysokotlaké stoplování (DN100-DN350). Úplnou novinkou bylo mechanické zařízení pro trvalé uzavírání vodovodního potrubí.

O zábavu se postarala společnost ZEHA studio, s.r.o. Hosté si mohli odpočinout při relaxačních masážích nebo si protáhnout tělo pod vedením zkušeného fyzioterapeuta. Program zpestřil zpěvák, režisér, instrumentalista, pedagog, textař a hudební skladatel Petr Opava. Velký úspěch měla také degustace moravských vín z Vinařství Mikrosvín Mikulov, kterou vedl pan Ivo Kaňovský. Dobré jídlo samozřejmě nemohlo chybět. Servírovalo se selátko na rožni a dobroty z grilu, které jako každoročně připravili zaměstnanci FASTRY.

FASTRA Cup je samozřejmě i o golfu. Tradičně si naši hosté mohli vyzkoušet golfovou akademii nebo se zúčastnit golfového turnaje. Putovní pohár si letos odnesli opět dva vítězové – otec a syn, Lumír a Marek Vágnerovi.

Čáslavská kapela Rosa se na závěr dne postarala o skvělou zábavu i atmosféru. Jejich vystoupení ozdobila nádherným zpěvem Radka Radilová, kterou hudebně doprovázeli talentovaní muzikanti Aleš Chudomel a Rudolf Soukup.

Na závěr bychom chtěli zdůraznit, že FASTRA Cup pořádáme především jako výraz poděkování našim obchodním partnerům za jejich důvěru a spolupráci. Je to pro nás příležitost, jak ocenit jejich podporu a spolu s nimi strávit příjemný den plný zábavy. Velmi si vážíme, že mnozí z nich vážili dlouhou cestu, aby se s námi mohli tohoto setkání zúčastnit. Těšíme se na další společné projekty a na setkání při příštím ročníku FASTRA Cupu.

Další příspěvky z této kategorie